OM MARIA BOSTRÖM

Din guide på resan för att leva inifrån och ut

Livet har lärt mig att vår inre värld och yttre prestationer är sammanflätade. Mitt eget motto ”Lev inifrån och ut” speglar min övertygelse om att lycka och framgång börjar med att förstå vårt inre, våra tankar och vår medvetenhet.

 Genom att omfamna våra passioner och styrkor kan vi skapa meningsfulla förändringar som inte bara gynnar oss själva utan också andra och samhället som helhet.

Jag tror på att förena det vi älskar, det vi är bra på, det världen behöver och det vi kan ta betalt för. Genom att hjälpa människor att upptäcka och leva efter detta principiella tankesätt, kan vi tillsammans skapa en värld som blomstrar i hälsa och harmoni.

Jag har en lång teknisk bakgrund inom bioprocessteknik, både som civilingenjör och teknologie doktor. Denna utbildning med  mycket teknik och logik för hur allt fungerar har lett mig in på en djupare nyfikenhet för den mänskliga naturen och allt som vi ännu inte kan förstå med vår logik. 

Jag har alltid haft med mig en nyfikenhet på nya möjligheter och en strävan efter lösningar. Detta har lett mig till att bli en passionerad coach, inspiratör och utbildare inom helhetshälsa för både individer och grupper.

OM MARIA BOSTRÖM

Sårbar, tokrädd, modig & superstark - allt kan finnas samtidigt!

Det är inte ovanligt för mig att känna mig skör och rädd. Men för mig är denna känsla av sårbarhet inte en svaghet, utan en källa till styrka. Genom att omfamna mina rädslor och tvivel har jag lärt mig att de kan bli drivkraften bakom mina modiga steg.
Min inre styrka spirar direkt ur min sårbarhet, och det är där jag hittar min djupaste kraft.

Att vara både tokrädd och superstark är en naturlig balans för mig. Jag bär på en överväldigande rädsla för det okända, samtidigt som min inre glöd driver mig framåt. Jag har inte besegrat rädslan, utan snarare omfamnat den och använt den som bränsle för att våga utforska nya vägar.

Genom att acceptera min rädsla har jag öppnat dörrar till personlig tillväxt. Jag har vågat ta små steg utanför min komfortzon och tillåtit mig själv att vara öppen och sårbar. Att vara både tokrädd och modig är min egen unika superkraft – en paradox som präglar min resa.

Dansen mellan rädsla och drivkraft är en ständig röd tråd i mitt liv. Genom att omfamna dessa två sidor har jag hittat en inre balans som gör att jag kan möta livets utmaningar med ett öppet hjärta. Att vara människa innebär att känna rädsla, men det handlar också om att vara tillräckligt modig för att agera trots den.

Det är bl annat genom den här resan av känslor i mig och hur jag lärt mig hämta kraften ur de mest utmanande känslorna i mig som Kärnstark har skapats. 

Jag vill hjälpa dig att våga ta stegen du behöver för att bli ett starkare du och vara hållbar och Kärnstark i livet.

OM MARIA BOSTRÖM

Med över 15 års erfarenhet från olika roller inom industrin, som konsult, chef, coach och ledare, har jag skapat en unik förmåga att kombinera tekniskt kunnande med insikten om hur människor fungerar.

När jag inte engagerar mig i mitt arbete, hittar jag kraft i naturens skönhet, energi i träningens rörelse, ro i meditationens stillhet och värme i stunden med nära och kära. Tystnaden ger mig perspektiv och inre frid, något som jag värderar högt.

Med erfarenhet som stress- och friskvårdsterapeut, transformativ ICF coach och ledande roller med personalansvar är jag en del av en större vision: Att skapa en värld där kärlek och förtroende är nyckeln till välmående. Tillsammans formar vi en resa mot balans och välmående. Jag är här för att stötta dig på din väg, och genom vårt gemensamma arbete kan vi skapa verklig skillnad. 

Jag vill dela med mig till dig av mig själv då jag vet att vi är många som känner liknande känslor och alla har vi olika utmaningar och lyckorus i livet.
Kan jag ge dig lite av mig själv för att inspirera dig på din resa så är det magi för mig.

OM ANDREAS SJÖSTRAND

För mig är naturen en källa till både inspiration och frid

Jag har en passion för att främja en aktiv, hälsosam och hållbar livsstil och att öka medvetenheten om hur varje individ kan ta kontroll över sitt eget liv och påverka sin hälsa med hjälp av träning, kost, mental närvaro och mycket mer.

Jag har en gedigen erfarenhet av att driva koncept-gym, ekologiska restauranger och har även tävlat i VM i CrossFit. Mitt djupa intresse för helhetshälsa har drivit mig till att aktivt forska och utveckla mitt eget välmående, prestation och återhämtning. Jag hämtar ständigt inspiration från några av världens främsta experter.

OM ANDREAS SJÖSTRAND

Varje steg, varje skratt och varje utforskande är en del av en större vision

För mig är naturen en källa till både inspiration och frid. Jag kallar det att vara i ”uterummet” – en plats där jag kan landa här och nu, och där min passion för hälsa och välmående verkligen blomstrar.

Naturen är min främsta inspirationskälla. Där finner jag kraften att leka och utvecklas, att vara i rörelse och vara levande. Träningen i uterummet är inte bara en hälsofrämjande aktivitet, det är en förlängning av min omsorg och ansvar gentemot vår värld. Varje steg, varje skratt och varje utforskande är en del av en större vision. Genom att omfamna naturens gåvor och vår förmåga till utveckling, skapar vi inte bara en bättre hälsa för oss själva, utan också för samhället och vår planet.

OM ANDREAS SJÖSTRAND

Tillsammans formar vi en resa mot balans och välmående, en resa som är djupt rotad i naturens skönhet och kraften i rörelse, lek och utveckling.

Min glädje, nyfikenhet och passion för rörelse vill jag dela med världen! Tillsammans med fantastiska vänner och organisationer som stöttar vår vision, strävar vi efter att göra vår värld mer hållbar och kärleksfull. Att få samarbeta med Maria Boström och våra partners inom Kärnstark är en ära och en glädje. Tillsammans vill vi inspirera människor att finna sin unika väg till hälsa och ett strålande fysiskt och emotionellt välmående!

Möt våra samarbetspartners

Anette och Annette

Annette Forslund och Anette Stjernström, grundarna till Change Makers The movement. Stora inspiratörer, ledare, föreläsare, och utbildare inom självförverkligande, entreprenörskap med budskapet att “allt är möjligt bara du gör det du vill”.

Mikael Boström

Mikael Boström är inspiratör, föreläsare och ledare inom hälsa, mindset och entreprenörskap och en av grundarna till Glimja.

Lovisa Rutland

Med en lång karriär på 25 år inom IT-världen som verksamhets- och organisationskonsult har jag ständigt strävat efter personlig utveckling och samtidigt inspirerat otaliga individer, team och organisationer att växa och blomstra.